Verrijk jouw leven en dat van anderen

XX 14-06 Fettes college III

Wil je een nieuwe ervaring opdoen? Kom ons helpen in Ghana, want er is altijd wat te doen bij C4H. We bieden verschillende mogelijkheden om individueel of samen met vrienden, familie of collega's voor drie tot vier weken in Adawso samen te werken met de lokale bevolking. Je kunt je kennis delen of je vaardigheden. Je verblijft bij een Ghanees gezin, zodat je het dagelijks leven leert kennen. Geniet van de Ghanese gastvrijheid en lever een bijdrage aan het verbeteren van de toekomst van Ghanese kinderen.

Lees meer: Geef tijd

Iedere bijdrage is welkom

Help C4H als vrijwilliger of sponsor

Onderwijs kost geld. C4H kan iedere bijdrage gebruiken om onderwijs voor kinderen en jongeren te organiseren. C4H is afhankelijk van subsidies en bijdragen van sponsors. Voor een deel genereert C4H eigen inkomsten uit de opbrengst van landbouwproducten, die samen met de lokale bevolking worden verbouwd.

Je kunt C4H op verschillende manieren steunen; door een bedrag te doneren aan de Compassionate Kids School, door een basisschool leerling te sponsoren of door de beroepsopleiding voor een gemotiveerde student te betalen.

Lees meer: Geef geld