Iedere bijdrage is welkom

Help C4H als vrijwilliger of sponsor

Onderwijs kost geld. C4H kan iedere bijdrage gebruiken om onderwijs voor kinderen en jongeren te organiseren. C4H is afhankelijk van subsidies en bijdragen van sponsors. Voor een deel genereert C4H eigen inkomsten uit de opbrengst van landbouwproducten, die samen met de lokale bevolking worden verbouwd.

Je kunt C4H op verschillende manieren steunen; door een bedrag te doneren aan de Compassionate Kids School, door een basisschool leerling te sponsoren of door de beroepsopleiding voor een gemotiveerde student te betalen.

Child II other school

Sponsor een kind

In Ghana betalen alle ouders geld voor het schooluniform, lesmateriaal en buitenschoolse activiteiten. Ongeveer 85% van de ouders van de kinderen die naar de Compassionate Kids School gaan leveren een bijdrage. Een aantal van hen betaalt in natura, bijvoorbeeld landbouwproducten waarvan de schoollunch wordt bereid. Sommige kinderen hebben geen ouders of verzorgers, andere kinderen komen uit gezinnen die geen middelen hebben om ze naar school te laten gaan. Voor die kinderen heeft C4H een sponsorprogramma. Met jouw bijdrage van € 20,00 per maand kan een kind naar onze school, krijgt het een schooluniform, lesmateriaal en dagelijks een schoollunch.

Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

LibraryHelp de school

De Compassionate Kids School wil graag groeien. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit van onderwijs en het aanbod van andere activiteiten, zoals een speelplaats, muziekles, bibliotheek en computers. Jouw donatie helpt ons om de lokalen uit te breiden en ieder kind te voorzien van boeken, schriften, pennen etc. We gebruiken het geld ook om de leerkrachten bij te scholen en de faciliteiten van de school te verbeteren, zoals de sanitaire voorzieningen. Iedere euro komt ten goede aan beter onderwijs.

 Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

14-04 Certificate graduatesBetaal een beroepsopleiding

Twee keer per jaar selecteren we minstens vijf getalenteerde en gemotiveerde jongeren om een vak te leren. De kosten voor het eerste leerjaar zijn € 150,00 per student. Ze leren basisvaardigheden op het door hen gekozen vakgebied. Daarnaast krijgen ze workshops op het gebied van persoonlijke en voedselhygiëne, EHBO en milieubehoud. Zo verbreden we hun algemene ontwikkeling.

Studenten die de capaciteiten en motivatie hebben om een eigen zaak te starten, kunnen verder leren. De vervolgopleiding duurt gemiddeld 1,5 jaar en kost € 250,00 per persoon.

De student is zelf verantwoordelijk voor de kosten van levensonderhoud en vervoer. Ze kunnen een microkrediet krijgen voor het aanschaffen van materialen om hun vak uit te oefenen.

Sponsor een student en we houden je op de hoogte van haar of zijn vooruitgang. Natuurlijk ben je altijd welkom om kennis te maken met 'jouw' student.

 Meer weten? Download de brochure of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Direct geven

Rechtstreek geld overmaken kan naar:

Universal Merchant Bank Ghana Ltd
Rekeningnummer 0122145554018
Swift Adres MBGH GHAC
Ter attentie van Compassion4Humanity Foundation Ghana, Emmanuel Nkrumah
Adres: P.O. Box 10, Adawso-Akuapem, Koforidua, Ghana